МЕНИДЖЪР ХРАНЕНЕ
НОВ КУРС – ПЪРВАТА ГРУПА СТАРТИРА ОТ 1.12.2023г.
ОБУЧЕНИЕ – МЕНИДЖЪР ХРАНЕНЕ
Обучението се провежда изцяло онлайн, което улеснява обучаващите се, тъй като не е необходимо присъствие на място.
Курсантите получават достъп до онлайн система за обучение, включваща необходимите учебни материали. Всеки урок (лекция) се предоставя в текстови формат.
Ежеседмично се провежда онлайн консултация.
Продължителността на обучението е 60 дни. Всяко първо число на всеки месец започва нова група.
ИЗПИТ – МЕНИДЖЪР ХРАНЕНЕ
След края на теоретичната подготовка, курсистите полагат теоретичен изпит върху учебния материал. Той е под формата на тест и се провежда онлайн.
ЗАВЪРШВАНЕ – МЕНИДЖЪР ХРАНЕНЕ
Курсът завършва с успешното полагане на изпит по теория.
Курсистът трябва да завърши предвиденото обучение в рамките на 6 месеца от датата на записване. В противен случай, той губи правата си на курсист, записан за услуга за Европейска Фитнес Академия по реда на Общи условия на Европейска Фитнес Академия .
ЦЕНА
Цената на курса включва:
- Достъп до онлайн материалите за периода на обучението;
- Онлайн подготовка с преподавател;
- Удостоверение за „Изготвяне на хранителни режими и диети“;
Цената е 1 200 лв. с включен ДДС. Има опция за изплащане, без оскъпяване, на 2 равни вноски.
Условие да запишете курса „Мениджър хранане“ е предварително да сте изкарали този курс за Хранителен експерт.
Възможно да изкарате двата курса едновременно, като се възползвате от пакетна цена с нашия Комбиниран нутрио курс (ХЕ + МЕ)
КРЕДИТИРАНЕ
Препоръчваме Ви да разгледате и останалите наши курсове: Персонален треньор , Инструктор групови занимания и Фитнес инструктор
Характеристики на курса
- Лекции 15
- Тест 1
- Продължителност 150 часа
- Ниво на умение All levels
- Език Български
- Ученици 76
- Удостоверение Да
- Оценки Себе си
Програма
- 5 Sections
- 15 Lessons
- 8 Weeks
- Модул 1: Оценка на хранителните нужди4
- 2.1Лекция 1.1: Определяне на енергийните нужди и BMR (базален метаболитен разход)
- 2.2Лекция 2: Анализ на телесния състав и въздействие върху храненето
- 2.3Лекция 1.3: Хранителни нужди според пол, възраст и здравословно състояние
- 2.4Лекция 1.4: Влияние на работата и физическата активност върху хранителния режим
- Модул 2: Специализирани хранителни режими4
- Модул 3: Планиране на хранителни режими4
- Модул 4: Психология и мотивация3
- Изпит1